Pokud máte iPhone X, 11 nebo 11 Pro Max, určitě nepatříte mezi takzvané šedé myši, potrpíte si na jedinečnost a nechcete zapadnout někde v davu. A přesně podle těchto kritérií je dobré o svůj iPhone X také pečovat. Dopřát mu tu nejlepší a zároveň jedinečnou ochranu.

iPhone X kožený kryt

kožený kryt iphone X

Vhodný obal nebo třeba kožený kryt pro iPhone je velmi chytrou volbou, jak zajistit jeho bezpečí a zároveň se moci pochlubit moderním a designově jedinečným doplňkem. Vždyť kdo by chtěl zbytečně riskovat, že o svojí „pravou ruku“ nějakým nedopatření přijde, nebo si ji poškodí.

kožený obal iphone X

A když už si váš iPhone chcete ochránit, jistě by vhodné pouzdro mělo jeho jedinečnost také umět vystihnout. Proto jsme se rozhodli, že rozšíříme a obohatíme sortiment, který je na trhu běžně dostupný o námi navržené a také ručně vyrobené unikátní kousky. Všechny pro vás vyrábíme jen z těch nejkvalitnějších materiálů včetně pravé kůže.

pouzdro pro iphone x

kožene pouzdro pro iphone x

obal z kuže na iphone

Kvalita si žádá zas a jen kvalitu

Kožené pouzdro pro iPhone X jsme navrhli a zpracovali tak, aby bylo nejen velmi praktické a sloužilo k zajištění bezpečí a zachování funkčnosti vašeho telefonu, postará se samozřejmě i o to, aby k újmě nepřišel ani citlivý displej, který by se jinak například v kapse nebo kabelce mohl poškrábat. Uvědomujeme si, že v podstatě jakýkoli kvalitní obal na iPhone X je doslova nutností.

obal na iphone X

kozene pouzdro pro iphone x

Pokud se rozhodnete moudře investovat a vyberete si například náš kožený obal pro iPhone X, získáte nejen kvalitní, ale především originální výrobek. Každý náš výrobek, který je z pravé a prémiové toskánské kůže má totiž své poznávací znaky, i když se spíše jedná o nepatrné jizvičky nebo vrásky, případně velmi jemné barevné rozdíly. Zároveň skoro každé naše kožené pouzdro pro iPhone X dají využít také k uschování několika bankovek a platebních karet.

obal iphone x

pouzdro na iphone x

Pouzdro-peněženka na iPhone X

A pro případ, že dáte přednost o něco praktičtější a multifunkční variantě, pak u vás určitě zvítězí peněženka pro iPhone. Tu jsme vytvořili tak, aby byla ještě prostornější.

peneženka pro iphone X

peneženka na iphone X

peněženka pro iphone

peněženka na iphone X

Kromě karet a papírových bankovek, se do ní vejdou také mince, nebo klíče. Pro zachování tolik potřebného komfortu při používání iPhonu v pouzdře, jsou navíc všechna naše pouzdra a obaly včetně peněženky uzpůsobeny tak, abyste neztratili možnost poslouchat hudbu nebo ho nabíjet. K tomu slouží speciální otvory, které jsme umístili přesně tam, kde mají být. Při výrobě našich jedinečných kousků vždy dbáme nejen na kvalitu, ale také maximální využitelnost.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.