Kožená podložka pod myš dodá vašemu pracovnímu stolu styl

kožená podložka na stůl

Potrpíte si na design? Milujete minimalismus a luxus? Rádi se obklopujete elegantními věcmi? Chcete být originální? Pokud jste aspoň na jednu z těchto otázek odpověděli ano, pak je právě pro vás určena kožená podložka pod myš.

Je jedno, jestli si ji plánujete pořídit do práce, nebo domů. Kožená podložka na stůl udělá parádu všude, kde toužíte po eleganci a kvalitě. Tyto dvě charakteristiky se v ní totiž snoubí.

Zbavte se chaosu jednou pro vždy

podložka na stůl

Máte na svém pracovním stole nepořádek? Mezi všemi těmi papíry a tužkami si to trůní váš notebook a myš si kolikrát musí prorážet cestu? Kožená podložka pod myš vás donutí udržovat na stole pořádek. Zbaví vás chaosu, donutí vás hezky si stůl uspořádat, myš bude mít vlastní vyhrazený prostor. A ještě k tomu svůj pracovní stůl designově povýšíte!

Ručně vyráběné kožené podložky z Prahy

kožená podložka pod myš

A kde koženou podložku pod myš pořídit? Najdete ji v naši nabídce! Příběh naše značky se začal psát, když jsme hledali kvalitní kožené pouzdro na telefon. Nenašli jsme ho, a proto se rozhodli, že si ho sami vyrobíme. Od obalů na telefon přešli k obalům na notebooky, tablety, klíčenkám, peněženkám a rovněž podložkám pod myš. Všechny výrobky jsou vytvářeny ručně přímo v Praze.

Podložka pod myš přizpůsobená vám na míru

kožená podložka na stůl

Podložky pod myš se vyrábí v rozměrech 19×23 cm, 30×50 cm a 50×80 cm. Dvě menší mají podšívku z měkkého semiše, největší pak z pravé 100% merino plsti. Všechny jsou vyrobeny z prémiové kůže. Vybrat si můžete z několika barev, také je možné nechat si na podložku zhotovit monogram.

Kožená podložka pod myš je přitom vhodná ke všem typům myší. Má speciální úpravu plochy, a tak umožňuje hladký pohyb, vysokou přesnost i rychlost.

kožená podložka pod myš

kožené podložky na stůl

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.