Kožené obaly na MacBook Pro a MacBook Air v Praze

kožené pouzdro na macbook

Je velmi pravděpodobné, že je MacBook docela běžnou součástí vašeho života. Je to dáno především jeho vlastnostmi. Zvládne vám pomáhat nejen v pracovním, ale také soukromém životě. Slouží k práci i zábavě. Právě proto je tolik oblíbeným společníkem a bez přehánění může být doslova Vaším spojencem. A přesně z těchto důvodů je třeba ho efektivně chránit.

pouzdro pro macbook

pouzdro na macbook

obal na macbook 12

macbook 13 obal

Pokud pomineme ochranu před vším, co jej může poškodit tzv. vnitřně, je nutné zaměřit se i na jeho vnější zabezpečení. Obal na MacBook by měl být samozřejmou součástí, která nebude chybě ani ve vaší výbavě. Zejména kožené pouzdro na MacBook je skvělou možností, jak vyřešit hned dvě nezbytné věci. Za prvé ho díky němu maximálně ochráníte před vnějšími vlivy, které by mohly způsobit jeho poškrábání nebo dokonce rozbití. A za druhé si přijdete na své i v oblasti designu.

kožený obal na macbook 13

kožené pouzdro na macbook 15

taška na macbook 12

obal na macbook air

Kožený obal na MacBook udává styl

I kožený obal na MacBook může být totiž skutečně stylový. Stačí, pokud jej zároveň navrhují i vyrábí ti, kterým záleží nejen na samotné funkci obalu, ale nepodceňují ani jeho vizuální stránku. Protože si troufáme tvrdit, že zvládneme propojit obojí, najdete u nás námi vyráběné obaly na MacBook. Aby byl efekt dokonalý a bez chybičky, k výrobě používáme nejen našich šikovných rukou, ale také prémiovou italskou kůži a 100% plsť z ovčí vlny. Ve spojení s ruční výrobou získává každé naše pouzdro svůj punc jedinečnosti, na čemž má obrovskou zásluhu právě přírodní kůže. Každý její kus, ze kterého je obal na MacBook Pro nebo Air vytvořen, je originál sám o sobě.

macbook 15 obal

macbook air kožený obal

macbook 13 obal z kůže

macbook 12 kožený obal

Berte Váš MacBook Pro 15 všude s sebou

Nezůstáváme však jen u samotných obalů. Dnešní život je plný cestování a tak v našem sortimentu nesmí chybět ani taška na MacBook. Sami se přesvědčte o tom, o jak precizní a zároveň designové kousky se jedná. Opět jsou z kvalitní přírodní kůže a vyrábíme je ručně. Než jsme tyto tašky začali nabízet našim klientům, vytvořili jsme mnoho návrhů i kusů, na kterých jsme nejprve otestovali to, zda se budou nejen líbit, ale také bezchybně plnit svoji funkci. Proto se do našich pouzder, ale i tašek vejde vždy ještě něco navíc, než samotný MacBook. Naším cílem je poskytnout vám prvotřídní výrobky, které si zamilujete, ale také výrobky, za jejichž kvalitou si bez obav můžeme stát.

kožená taška na notebook

taška na macbook 13

kožená taška na macbook

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.