Nezáleží na tom, proč jste si vybrali právě iPad. Podstatná je docela jiná věc. Ať už jste do něj investovali přímo vy, nebo jste jej dostali jako dárek, či jím chcete někoho obdarovat, určitě nezapomínejte na to nejdůležitější. A to na fakt, že je potřeba ho také efektivním způsobem ochránit.

kožené pouzdro ipad 10.5

kožený obal na ipad pro
pouzdro na ipad 10

Přece jen bude při každodenní manipulaci vystaven nebezpečí mechanického poškození, které by jej však poničilo naprosto zbytečně. Podcenit riziko, které je ve spojitosti s používáním tohoto zařízení spjato, by bylo velmi neuvážené. I proto jsme se rozhodli dopřát vám výběr z našich originálních a ručně vyráběných obalů, na které jsme právě pyšní.

pouzdro na ipad 12

Všechny pro vás vytváříme takovým způsobem, abyste se mohli kochat jejich luxusním a nadčasovým vzhledem. Ten jim propůjčuje pravá prémiová kůže, tedy ten nejkvalitnější materiál. Zároveň jsme samozřejmě nezapomněli ani na to, aby dokázaly váš iPad dokonale ochránit.

kožené pouzdro na ipad

pouzdo na ipad pro

Obal na iPad Pro 10 s přehledem zvládnou zajistit tolik potřebnou ochranu a zároveň vypadají skvěle. Italská kůže a vlněná plsť ve spojení s ruční výrobou dodávají nejen obalům, ale také všem našim dalším výrobkům precizní a moderní vzhled. Ať už hledáte vhodné pouzdro pro iPad 10.5 nebo třeba koženou tašku na iPad 10.5 určitě oceníte jejich propracovanost a jedinečnost. Při výrobě veškerého našeho příslušenství vždy dbáme doslova na každý detail. Námi přidanou hodnotou pouzder a obalů je i to, že se do nich vejde vždy něco málo navíc. Ať už se jedná o bankovky, mince, nabíječku nebo telefon. To k čemu rozšířený prostor využijete je jen a jen na vás. Kvalita všech našich pouzder a obalů je vysoká, záleží jen na tom, který design vás osloví.

pouzdro na ipad 10

kožené pouzdro na ipad

obal na ipad pro 12

pouzdro na iPad 9

obal na ipad

Kvalita je pro nás naprostou samozřejmostí

Pokud si přejete jiný typ obalu, který vám umožní o něco pohodlnější cestování s iPadem, pak je pro vás bez dalšího rozmýšlení vhodná taška určená pro iPad 10. Navrhli jsme ji tak, aby byla o něco prostornější, snoubila v sobě eleganci, styl a jistou formu minimalismu. Naše kožená taška na iPad 10 vám bude sloužit dlouhá léta a zachová si svůj jedinečný vzhled a odolnost. Všechny výrobky, které jsme vytvořili k ochraně iPadů jsou nejen funkční a efektivní, nechybí jim ani dokonalý vzhled a prémiová kvalita je naprostou samozřejmostí. Ruční zpracování je zároveň zárukou naprosté originality každého výrobku.

kožena taška ipad

taška na ipad pro

pouzdro na Apple Pencil

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.